KP Nissen & Søn Aarøsund A/S ejes og drives af Ole Nissen og Knud Peder Nissen. Vi har i gennem næsten 40 år specialiseret os i køb, salg og bytte af brugte biler - og har gennem tiden opbygget et stort netværk, som sikrer os nøje udvalgte biler af højeste standard.

Som kunde hos os, kan du altid være sikker på en ærlig og seriøs handel med højt serviceniveau - også efter din nye brugte bil har forladt forretningen. Og da personlig kontakt og seriøsitet er nogle af nøgleordene for vores forretning, kan du altid forvente en god og nærværende betjening.

Så kig endelig videre rundt på hjemmesiden eller kig forbi vores forretning og hils på os og/eller din næste kvalitetsbil.

Vi ses!

- De bedste hilsner Ole og KP.

Fordele ved køb hos os

Hos KP Nissen Aarøsund A/S er det vigtigste for os en god oplevelse for dig som kunde. Uanset hvilken bil du køber eller har interesse i, vil vi altid gøre vores bedste, for at du føler, du har fået en god og ærlig behandling.

Vi prøver med mange ord og billeder at beskrive bilerne, fordi det er meget vigtigt, at du får et reelt og korrekt indtryk af bilerne, inden du laver en aftale med os. Vi vil ikke være årsag til en kedelig oplevelse, som resulterer i en spildt dag og forgæves brændstofomkostninger. Ligeledes er rygtet omkring brugtvognsforhandlere desværre ikke altid lige godt. Dette vil vi gerne bevise ikke gælder for alle, og håber derfor på at du kigger forbi, og ser vores biler, og selv oplever bilernes stand, kvalitet osv.

Herunder ses de største fordele i korte træk:

  • Bilerne er i absolut topstand - både kosmetisk og mekanisk
  • Prøvetur er en selvfølge.
  • Seriøsitet fra start til slut - uanset bilens prisklasse.
  • Bilerne kan altid besigtiges fra neden på vores lift.
  • Reklamationsret ifølge købeloven.

Har du andre ønsker eller lignende, gør vi selvfølgelig vores bedste for at imødekomme disse.